Sylwester w Taste Wrocław

Kategoria:

Tego wieczoru restauracja będzie gotowa na Państwa przybycie od 20:00, a kolację rozpoczniemy o 21:00. Nasz Szef Kuchni wraz z zespołem zapełni Wasz stół daniami #prostozpolski, a obsługa zaproponuje dolnośląskie wino z zaprzyjaźnionych winnic, dobrane do Państwa menu. To będzie prawdziwa uczta! Przygotowaliśmy dwie wersje menu (mięsne oraz wege), aby mogli Państwo wybrać swoje ulubione. Wyboru prosimy dokonać w momencie rezerwacji, zostawiając informację w miejscu na notatki. Restauracja będzie dla Państwa dostępna aż do 1:00, ale tuż przed północą przeniesiemy się na taras na dachu – wraz z kieliszkiem polskich bąbelków lub wina w dłoni, który Państwu zaserwujemy – aby powitać nowy rok bąbelkami i jedynym takim widokiem na panoramę miasta! Cena za osobę – 325 złotych.

Obowiązuje rezerwacja miejsc: https://emenago.com/i/concordiatastewroclaw/event/93763

MENU

Menu mięsne
PRZYSTAWKA
Tatar wołowy | espuma grzybowa | marynowana cebulka | olej rydzowy | puder z borowików | pieczywo
DANIE GŁÓWNE I
Makrela | ziemniak | twaróg | emulsja z koperku | żel z bergamotki
DANIE GŁÓWNE II
Polik cielęcy | demi glace z palonej cebuli | pieczona pietruszka | emulsja z popiołu | zielony split
DESER
Pączek | konfitura z róży z Doliny Baryczy | krem z białej czekolady | żel z wędzonego grejpfruta

Menu wegetariańskie
PRZYSTAWKA
Rilletes z boczniaka | espuma grzybowa | marynowana cebulka | olej rydzowy
DANIE GŁÓWNE I
Bundz wędzony | ziemniak | twaróg | emulsja z koperku | żel z bergamotki
DANIE GŁÓWNE II
Beet Wellington | demi glace morelowy | pieczona pietruszka | emulsja z popiotu | zielony split
DESER
Pączek | konfitura z róży z Doliny Baryczy | krem z białej czekolady | żel z wędzonego grejpfruta

ZAPRASZAMY serdecznie!