?CONCORDIA DESIGN POZNAŃ
?SOBOTA | 25.11 |
⏰20:30 – 2:00
A gdyby tak przenieść się na moment do świata magii i spędzić niezapomniane chwile w Krainie Czarów?
Z nami wszystko jest możliwe! W ANDRZEJKOWĄ NOC zapraszamy Was do Concordia Taste na czarujące menu Adama Adamczaka w zaskakującej przestrzeni, pełnej niespodzianek i atrakcji.
Od progu zachwycimy Was bajkowym wystrojem, genialnym jedzeniem, wyborną muzyką i pyszną zabawą!
Gotowi by przenieść się w inny wymiar? Zatem do zobaczenia!
Cena:
350 zł – w przedsprzedaży do 31.10,
390 zł po 31.10.2023
Dla rezerwacji powyżej 8 osób butelka wina musującego w prezencie!
W cenie:
- Welcome drink
- DJ party
- Atrakcyjne menu finger food, ciepły bufet, desery i przekąski
- Open bar (napoje gorące, zimne: woda, soki, napoje gazowane)
- Wyjatkowe menu spod ręki A.Adamczak
- Magiczna aranżacja i moc atrakcji
Co Cię czeka w Krainie Czarów?
Przenieś się w niespotykaną przestrzeń obfitującą w moc atrakcji. Magiczne menu od Adama Adamczaka oczaruje i sprawi, że ten wieczór będzie jedynym swoim rodzaju! Brzmi ciekawie? Zapraszamy!
MENU:
Aperitif
Jaume Serra | Cava Brut | Hiszpania
Amuse bouche
Kiszone szparagi z majonezem i tartym żółtkiem
Finger Food
Tatar z kwiatami czosnku niedźwiedziego i majonezem
Gravlax z łososia, kruche ciastko, crème fraiche i ikrą z pstragą
Tatar z pomidora z okruchami z żytniego chleba i maldon Vege
Pyra z gzikiem z nasionami konopii i olejem z góry św. Wawrzyńca Vege
Krewetka panierowana w cieście panko z sosem sweet-chili i kolendrą
Sajgonki z warzywami z sosem chimichurri Vege
Zupa
Biała polewka z wędzonych ziemniaków Gala z wędzonym boczkiem i szczypiorkiem
Dania główne
Konfitowane udko kacze z gotowaną w czerwonym winie kapustą modrą
Pstrąg w gotowanej kapuście, buerre blanc z agrestem
Pieczona kalarepa z warzywami, marynowaną cebulą i sosem aioli Vege
Tarta z burakiem, kozim serem, prażonymi pestkami dyni Vege
Dodatki
Kopytka z rydzami
Gotowane ziemniaki
Warzywa sezonowe
Deser
Piernikowe tiramisu
Posset cytrynowo-limonkowe z kruchymi ciasteczkami
Ciasto marchewkowe
Jabłecznik z włoską bezą
Live cooking
Pieczony roastbeef z majonezem truflowym i żytnim pieczywem
Pieczony seler w masie solnej z suszonymi pomidorami i orzechami Vegan
PO PÓŁNOCY:
Zupa
Wegańskie flaczki z boczniaków Vegan
Danie główne
Dyniowe gnocchi z suszonymi pomidorami, szpinakiem i grana padano V LF
Przekąski
Kaszanka w płatkach owsianych z musem z wędzonych jabłek LF
Mini pulled pork w panko
Polskie arancini z wędzonym twarogiem V
___
Wkrocz do Zaczarowanego Świata Concordia Taste!
Spędź z nami ANDRZEJKI w Krainie Czarów.
i przeżyj niezapomniany wieczór pełen magii i niespodzianek. Czekamy na Ciebie!
ZAREZERWUJ MIEJSCE: